Orban: E o rușine pentru partidul de guvernământ că se prezintă cu un asemenea candidat de prim-ministru și o asemenea listă de guvern

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Târgu-Jiu, că este „o rușine” pentru partidul de guvernământ că se prezintă cu un asemenea candidat de prim-ministru și cu o asemenea listă de miniștri pentru viitorul guvern.

 

„Este o rușine pentru partidul de guvernământ că se prezintă cu un asemenea candidat de prim-ministru și cu o asemenea listă de guvern. Este o bătaie de joc la adresa oamenilor care au sperat, care au avut încredere în promisiunile electorale pe care le-au făcut și care văd astăzi, la nici șase luni de la alegeri, că, de fapt, partidul de guvernământ își bate joc de oameni. (…) N-aș fi crezut că după ce au fost declarați repetenți chiar de conducerea partidului, să fie repuși în funcție aproape integral aceiași miniștri”, a spus Ludovic Orban.

Liderul liberal a fost prezent la ceremonia de depunere a jurământului pentru învestirea în funcție a noului primar ales al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, președintele organizației municipale a PNL.