Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, participa la Congresul Extraordinar in care se alege presedintele formatiunii, la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti, sambata, 20 februarie 2010. INTACT IMAGES/Jurnalul National/Karina Knapek

Dragnea: Coaliția de guvernare va colabora cu UDMR și în această sesiune parlamentară; vom îmbunătăți modul de informare

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat joi că partidele din coaliția de guvernare vor colabora în continuare în Parlament cu UDMR ca și în prima sesiune din acest an.

 

„Am discutat cu Kelemen Hunor (miercuri — n.r.), mi-a spus despre discuțiile pe care le-au avut în cadrul Uniunii în această vară înainte de începerea sesiunii parlamentare. Mi-a spus că au decis în unanimitate să continue colaborarea cu coaliția majoritară, dacă dorim și noi. I-am spus că și PSD, și ALDE doresc să continue această colaborare parlamentară și așa cum am lucrat în prima sesiune vom lucra și în a doua sesiune. De asemenea, un lucru firesc, o să îmbunătățim modul de colaborare și de informare. În fiecare săptămână trebuie să fie o întâlnire a liderilor grupurilor parlamentare PSD, ALDE, UDMR și minorități pentru a se informa reciproc și pentru a stabili de comun acord agenda legislativă pentru săptămâna care urmează”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că UDMR a solicitat să fie informat cu privire la toate actele normative sau proiectele de lege care urmează să vină de la Guvern, pentru a avea timp să-și formuleze un punct de vedere și eventual sprijinul.