Tudose, la deschiderea punctului de frontieră Lipnița-Kainargea: Un moment care deschide o zi ce va sta sub semnul interconectivității

Premierul Mihai Tudose a participat, marți, la ceremonia de deschidere a punctului de trecere a frontierei Lipnița-Kainargea, alături de omologul bulgar, Boiko Borisov, ocazie cu care a subliniat importanța evenimentului.

„Este un moment simbolic, este un moment care deschide o zi ce va sta sub semnul interconectivității și a eforturilor comune ale celor două țări, celor două guverne, eforturi în vederea operaționalizării a tot ceea ce înseamnă intercontectare locală, regională, energetică, de siguranță în comun a celor două țări. Sunt onorat că împreună cu premierul Republicii Bulgaria dăm startul unei zile care, cred eu, că va fi de însemnătate pentru viitorul comun al celor două țări”, a spus Tudose.

La ceremonie au mai participat ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, prim-ministrul Bulgariei, Boiko Borisov, ministrul de interne al Bulgariei, Valentin Radev.

AGERPRES