Înscrieri la Festivalul Studenților Francofoni „Créatifs ensemble”

Agenția Universitară a Francofoniei în Europa Centrală și Orientală anunță prelungirea termenului de depunere a candidaturilor, până la data de 31 martie 2019, pentru cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Studenților Francofoni <<Créatifs ensemble>>. Evenimentul va avea loc în perioada 1-5 iulie, la Plovdiv, Bulgaria, oraș ales capitală europeană a culturii în 2019, și este organizat în parteneriat cu Institutul Francez din Bulgaria și Universitatea de Medicină din Plovdiv.

Sub motto-ul <<Créatifs ensemble>>, evenimentul va reuni participanți care vor avea ocazia să aleagă unul dintre cele cinci ateliere de creație (circ/ spectacol, crearea jocurilor video, artă urbană, graffiti, cântece și dansuri francofone), rezultatele fiind prezentate la gala de închidere a festivalului.

Pentru a participa la festival, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să cunoască limba franceză scris și vorbit, să fie înscrişi la un program de licenţă sau master într-o instituţie membră a Agenţiei Universitare a Francofoniei (AUF) și  să aibă peste 18 ani la data de 30 iunie 2019.

Ca în fiecare an, sunt asigurate costurile legate de transport, cazare și masă.

Mai multe informații sunt publicate pe site-ul Agenției Universitare a Francofoniei: https://www.auf.org