Alexandru Muraru: PNL IASI a arătat că este o organizație responsabilă care pune interesul ieșenilor pe primul loc

Alexandru Muraru, președintele PNL Iasi salută  votul de astăzi al colegilor liberali din Consiliul local al Municipiului Iași care, cu sprijinul consilierilor PMP și viceprimarului Cezar Baciu, au înțeles că nevoile ieșenilor nu pot aștepta. „PNL IASI a arătat că este o organizație responsabilă care pune interesul ieșenilor pe primul loc.
Bugetul, adoptat cu majoritate de voturi, este de 2.188.797.290 de lei, mai mare decât în 2022. Din păcate, opoziția formată din PSD și USR, lipsită de soluții pentru pentru oraș, nu a susținut bugetul municipiului Iași, deși acesta este este un buget aplecat pe investiții și dezvoltare. Astăzi, opoziția PSD-USR din Consiliul Local al Municipiului Iași a suferit, din nou, o fractură de logică politică, votând pentru respingerea bugetului municipiului Iași, deși o parte din amendamentele celor două partide au fost aprobate și s-au regăsit în forma finală a bugetului supus aprobării. Cu alte cuvinte, opoziția PSD-USR a votat împotriva propriilor amendamente.
Proiectele ieșenilor nu pot fi blocate în ambiții politice și interese individuale.
Faptul că bugetul municipiului Iași a fost adoptat atât de repede înseamnă un câștig pentru ieșeni și proiectele pe care Primăria Municipiului Iași le are pentru acest an”, precizează Alexandru Muraru.