Ansamblul “Florile Moldovei”, premiat de CJ

„Cu bucurie și mândrie, în ședința ordinară de astăzi, am felicitat și premiat împreună cu consilierii județeni, Ansamblul “Florile Moldovei”, format din 23 de copii instrumentiști sub îndrumarea talentatului dirijor Cosmin Nica, 26 de dansatori de excepție, un solist instrumentist cu naiul – talentata elevă Maria Daria Constantinescu, și remarcabila solistă vocală Maria Tucan.
Copiii de la Ansamblul ”Florile Moldovei” – pepiniera Ansamblului Artistic Profesionist “Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași s-au întors triumfători de la cea de-a 29-a ediție a Festivalului – concurs internațional “Peștișorul de aur” din Tulcea, unul dintre cele mai prestigioase evenimente pentru copii și tineret din România.
Anul trecut, au reușit să obțină Premiul I la acest festival, iar anul acesta au depășit această performanță, aducând la Iași Trofeul Festivalului.
Felicitări copiilor pentru acest succes strălucitor și pentru promovarea valorilor culturale ale Iașului și ale României! Sunteți o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate artistică și nu numai”, a precizat Costel Alexe, președintele CJ Iași.