Târgul pentru Școală EXCELSIOR, ediţia a III-a

În perioada 24 august – 18 septembrie 2016, Librăriile SEDCOM LIBRIS Iaşi vă prezintă Târgul pentru Școală EXCELSIOR, ediţia a III-a, platforma ideală de unde se pot face, confortabil, relaxat şi informat, toate cumpărăturile pentru noul an şcolar: ghiozdane, rechizite, manuale și bibliografie școlară, seturi creative și mii de alte articole folositoare.

EXCELSIOR este organizat în incinta Palas Mall Iaşi, Atrium, nivel 0, zilnic de la ora 10.00 la ora 22.00, de pe 24 august până pe 18 septembrie 2016, şi va reuni, și anul acesta, sub trinomul calitate – diversitate – popularitate, zeci de branduri îndrăgite de papetărie și birotică, precum şi cele mai apreciate edituri de profil din România, în total peste 50.000 de articole diverse (produse de papetărie și cărți) la preţuri pentru toate buzunarele.

EXCELSIOR prezintă cele mai cool rechizite, cele mai dorite instrumente de scris, diverse materiale pentru colorat şi desenat, produse speciale pentru activităţile artistice, genţi şi ghiozdane, materiale didactice pentru lucru acasă şi în laboratoarele şcolare, hărţi şi globuri pământeşti, mii de jocuri şi jucării, manuale şi caiete şcolare, atlase, culegeri şi teste pentru examenele finale, dicţionare, cărţi cu lecturi esenţiale din bibliografia şcolară, lucrări de metodică şi psihopedagogie şcolară, enciclopedii uluitoare şi sute de cărţi de cultură generală, toate lucrurile frumoase şi folositoare unui bun start de nou an școlar.

Orice cumpărător participă automat la una sau ambele tombole alte Târgului: Tombola BUY-BACK GHIOZDANE și Tombola EXCELSIOR cu premii atractive: 1.000 euro, respectiv un laptop, cinci perechi de role patinaj și skateboard, cinci rucsacuri pentru timp liber și cinci pachete de cărți.

 

În paralel, EXCELSIOR dezvoltă săptămânal o AGENDĂ cu activități deosebite, dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani: piese de teatru, ateliere de creaţie, jocuri, lecturi de poveşti, concursuri de cultură generală, activităţi culturale, educative şi distractive, lansări de cărţi pentru copii, prezentări de produse de papetărie, cursuri şi meditaţii, spectacole susţinute de trupe şi artişti consacraţi, dar şi multe alte surprize. Participarea la aceste activități este gratuită, în limita numărului de locuri disponibil.

 

Alegem EXCELSIOR, pentru că:

EXCELSIOR reprezintă startul cel mai bun și, în același timp, inspirat pentru un nou început de an şcolar.
Oferă optimism, energie, profesionalism, dinamism şi încredere în forţele proprii şi în viaţă!

EXCELSIOR te face să înveţi de plăcere şi să fii cel mai bun!

EXCELSIOR aduce tot ce ai nevoie pentru cea mai bună formă de organizare a tuturor materialelor didactice necesare pentru noul an şcolar și pentru toate nivelurile din sistemul de învăţământ. Acest lucru se dovedește eficient pentru toţi clienţii EXCELSIOR, din toate punctele de vedere, oferind o abordare modernă şi o viziune complexă asupra a ceea ce înseamnă industria actuală a materialelor didactice şi a rechizitelor şcolare.