First lady Melania Trump walks from Marine One upon arrival on the South Lawn of the White House in Washington, DC, September 10, 2017, after spending the weekend at Camp David, the Presidential retreat near Thurmont, Maryland. Photo Credit: Olivier Douliery/CNP/AdMedia

Melania Trump nu-l va însoţi pe soţul său, Donald Trump, în vizitele sale în străinătate din iunie

Melania Trump, soţia preşedintelui american Donald Trump, nu-l va însoţi pe acesta în vizitele sale în străinătate din cursul lunii iunie, a anunţat purtătoarea de cuvânt a primei doamne, fapt ce probabil va alimenta speculaţiile privind starea ei de sănătate şi mariajul soţilor Trump.

Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a primei doamne, a declarat pentru agenţia de ştiri Dpa că Melania Trump nu-l va însoţi pe Donald Trump la Qubec, pentru summitul G7 din această săptămână, şi nu există planuri privind o prezenţa a soţiei preşedintelui SUA la Singapore, unde Donald Trump este programată să se întâlnească pe data de 12 iunie cu liderul nord-coreean Kim Jong Un.

Ulterior, Grisham a declarat pentru postul CNN că Melania Trump va participa luni după-amiază la un eveniment la Casa Albă în onoarea familiilor Gold Star, familiile militarilor americani căzuţi la datorie.

Melania Trump, în vârstă de 48 de ani, a fost văzută ultima oară în public pe data de 10 mai, când alături de soţul ei a întâmpinat trei cetăţeni americani eliberaţi de regimul nord-coreean.

La scurt timp, soţia preşedintelui a suferit o intervenţie chirurgicală pentru o problemă benignă la rinichi, despre care Casa Albă a transmis că a decurs bine.

Absenţa ei a alimentat speculaţiile privind o posibilă distanţare de preşedintele Donald Trump.

MEDIAFAX