Toate angajamentele statului vor fi onorate, susține președintele țării

Veniturile la bugetul stat permit achitarea plăților sociale, iar la finele lunii va fi demarat și programul „Drumuri bune pentru fiecare localitate”. Anunțul a fost făcut astăzi de către președintele țării, Igor Dodon, la finele ședinței săptămânale cu speakerul Zinaida Greceanîi și premierul, Ion Chicu, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în aceste zile, se finalizează concursurile și la sfârșitul lunii iunie în fiecare localitate va demara reparația drumurilor. „Tot ce ține de securitatea alimentară va fi asigurată, iar situația în agricultură s-a îmbunătățit. Agricultorii așteaptă ajutor din partea statului, iar noi sperăm să venim cu soluții”, a opinat Dodon.

Șeful statului a menționat că, în această săptămână, se vor întruni în ședințe atât Guvernul, cât și Parlamentul. „Ce ține de Legislativ, mâine va fi convocat Biroul permanent pentru a stabili data și ordinea de zi a ședințelor plenare. Sunt mai multe subiecte ce urmează a fi discutate, printre care legea pentru susținerea veteranilor. Un alt proiect, cel al ONG-lor, noi ne-am expus public, s-a găsit consens pentru modificarea unor articole care ar permite să minimizăm riscurile de implicare a forțelor externe în politica internă a Republicii Moldova”, a conchis Dodon.